Manicure

Magnetic-Nail-Academy_12471_image
Een heerlijke manicure?
Uw handen verdienen het!

 

Uw handen zijn de hele dag in gebruik. Ze worden blootgesteld aan zon, kou, water, en droge lucht. Handen zijn echte werktuigen. U pakt continue voorwerpen vast, u werkt er dagelijks mee, kortom uw handen hebben een hoop te verduren. Daarom is het raadzaam om ze regelmatig te behandelen met een manicure.

Manicure

Bij een standaard manicure worden de nagels gereinigd, gevijld, nagelriemen verzorgd en de nagels worden afgelakt met een topgelpolish (u kunt natuurlijk ook kiezen voor een versteviging met rubberbase). Na afloop worden de nagelriemen en huid van de handen ingemasseerd met een verzorgende crème.

 

Manicure+

Deze behandeling is een pure verwennerij voor de handen en de nagels. Naast het reinigen van de nagels, het in vorm vijlen en het verzorgen van de nagelriemen worden uw handen ook verwend met een voedend handbadje en een scrub-behandeling. Daarna worden uw nagels afgelakt met een topgelpolish (u kunt natuurlijk ook kiezen voor een versteviging met rubberbase) en sluiten we de behandeling af met een heerlijke verzorgende crème.

 

Lijkt het u een goed idee om uw nagels eens te verwennen? Neem dan contact met mij op.

Nagelstudio Hands On 4 You is te bereiken op telefoonnummer 06 – 48615660.
U kunt zowel overdag als ’s avonds bij mij terecht.