Acrylnagels

Acryl, ook voor u zijn mooie nagels mogelijkAcryl_wit

Uw handen zijn uw visitekaartje, als die er mooi en verzorgd uitzien, maakt dat een zelfverzekerde indruk. Helaas heeft niet iedereen van nature mooie nagels en voor diegenen is nagelstyling met acryl dé oplossing. Met behulp van acryl kunt u uw eigen nagels verstevigen of verlengen.

Acryl is een poeder dat met een vloeistof wordt gemengd. Hierdoor ontstaat een chemische reactie waardoor de acrylpoeder een kneedbaar bolletje wordt. Dit product wordt met een penseel op de nagel aangebracht. De acryl wordt hard in enkele seconden. U hoeft niet met uw hand in een UV lamp.

Acryl nagels zijn sterk, duurzaam en ideaal voor mensen die nagels bijten.

Nagelstudio Hands On 4 You werkt uitsluitend met het top-merk Magnetic. Om uw veiligheid te waarborgen gebruik ik voor iedere klant vanaf de eerste behandeling een eigen vijlenset.

 

Nagelversteviging

Heeft u mooie lange nagels, maar moeite om uw nagels lang en sterk te houden? Dan kunt u d.m.v. acryl uw nagels verstevigen.

 

Nagelverlenging

Bij het verlengen van nagels werk ik met zogenaamde ‘sjablonen’. Deze sjabloon (papieren vorm) wordt tegen de nagel aangezet en de acryl wordt direct op de sjabloon en de natuurlijke nagel aangebracht.

 

Nabehandeling

Uw eigen nagels groeien door onder de acrylnagels, en daarom moet u normaal gesproken tussen de 3 á 4 weken terug komen voor een nabehandeling (dit ligt aan de groeisnelheid van uw eigen nagels en of u een ‘nagelbijter’ bent).
Hierbij wordt de lengte opnieuw bepaald, eventuele reparaties toegepast en een groot deel van de ‘oude acryl wordt weggevijld. Daarna worden de nagels opnieuw in balans gebracht door het opzetten van nieuwe acryl of al de nagels dat toelaten het verstevigen met rubberbase.

 

Nagelbijtarrangement

Uit eigen ervaring ken ik het probleem. Niet van je nagels af kunnen blijven. Of je nu bijt of pulkt, vaak loopt het hebben van kunstnagels uit op een teleurstelling.

Hands On 4 You heeft hiervoor een oplossing, het nagelbijtarrangement. Hierbij gaan we SAMEN het probleem aanpakken.

Omdat het in het begin noodzakelijk is om oude gewoontes te doorbreken, is het heel belangrijk dat de kunstnagels blijven zitten zonder dat er haakjes, scherpe hoekjes of scheurtjes ontstaan. Dit geeft namelijk weer aanleiding om er aan te gaan zitten. Daarom heeft Hands On 4 You een systeem bedacht waarbij er in het begin vaker controles en reparaties plaatsvinden, zodat er minder reden is om er zelf aan te gaan zitten bijten of pulken. Je bent immers trots op je mooie nieuwe nagels.

 

Hoe zit het in elkaar?

Tijdens de eerste behandeling worden je nagels en nagelriemen verzorgd en klaargemaakt voor een set acrylnagels of versteviging met rubberbase.

Na een week vindt de volgende behandeling plaats. Tijdens deze behandeling worden de nagels gecontroleerd, eventuele reparaties uitgevoerd en de nagelriemen verzorgd.

De week erna worden de nagels bijgevuld en eventuele reparaties uitgevoerd. Ook nu weer worden de nagelriemen netjes verzorgd.

Wederom na een week worden de nagels gecontroleerd, eventuele reparaties uitgevoerd en nagelriemen verzorgd.

Nu na twee weken (er zit nu dus al een week tussen de behandelingen) worden de nagels bijgevuld, reparaties uitgevoerd en nagelriemen verzorgd.

Na wederom twee weken wordt de vorige behandeling herhaald.

Dit gebeurd ook weer twee weken later en vervolgens zal gekeken worden of de volgende behandeling over 2 of zelfs al 3 weken kan plaatsvinden.

We zijn nu dus ongeveer 3 maanden verder en je nagels en zeker ook je nagelbed hebben de kans gekregen zich te herstellen en te groeien. Hierdoor is de kans op het blijvend mooi houden van je (kunst)nagels aanzienlijk vergroot. We kunnen nu doorgaan met de reguliere behandelingen.

 

Wat zijn nu de voordelen?

Allereerst, door de vele controles en zorg die er besteed wordt aan je nagels zijn kunstnagels voor jou ook een optie geworden. Je kunt trots zijn op je mooie nagels.

Daarnaast zijn de kosten aanzienlijk lager ten opzichte van losse behandelingen. Normaal zou je minimaal € 289,00 kwijt zijn voor het zelfde aantal behandelingen. Nu door het aangaan van het arrangement kost dit slechts € 255,00. De betaling van dit arrangement vindt plaats in twee termijnen: de eerste termijn van € 180,00 bij aanvang van de eerste behandeling en de tweede termijn van € 75,00 bij de vierde behandeling.

 

Samen gaan we ervoor zorgen dat ook jij mooie nagels zult krijgen!